Workshops & Productions

creatief cooperatief ondernemen

Dj Workshops

Fundamentle basistechnieken zullen op een praktijkgerichte manier aan bod komen.  Zowel groepsgerichte als prive workshops, Het gaat om het kennis maken met creatief mixen. Hierbij is het ondekken van plezier door bezig te zijn met muziek centraal, en niet per definitie het doel om een beroemde dj te worden. 

creatief ondernemerschap

Het ontdekken,creëren en optimaal produceren van artistieke waarde. Waarde voor jezelf,  je publiek of klant en je omgeving. Soundvision streeft er naar een deze waarden te stimuleren d.m.v. betrokkenheid bij verscheidene initiatieven. 

mediaproductie


Wat we aan evenementen overhouden is iets kostbaars: Herinneringen aan de emoties die evenemennten bij ons losmaken. Soundvision maakt op audio en visueel gebied mediaprocuties. Dit kan zijn toepassing vinden als marketing concept / merchandise, maar ook al als naslagwerk dat uw herinnering tastbaar maakt.  

evenementen

Soundvsion helpt met het realiseren van conceptuele initiatieven Dit  begint met ” the bigger picture in mind”  en Soundvison is gespecialiseerd in het ondersteunen  van diverse evenementenrealisaties
Locatie, contact & onderhandelingen met opdrachtgevers en partijen. Soundvision helpt bij het boeken artiesten,  en draagt bij aan de communicatie en PR rondom het event, zodat bekendheid ontstaat bij het publiek. Communicatie is de sleutel tot succes. 

Recent Projects

Learn from the top thought leaders in the industry.

Het plezier van creativiteit: Dj workshops!

Tijdens de week van HHC Kunst&Co 2017 verzorgde SoundVision de Dj Workshops. Hierbij hoorde ook een eindpresentatie door enkele enthousiaste cursisten op het podium tijdens het Slotfeest van Kunst&Co, waarbij Bert (Dj en ondernemer @ Soundvisionevents) in samenwerking met onze partner met de naamtoevalligheid " Party&Co" de eindshow verzorgde. Ook Rapper " Jebroer" kwam optreden. Fotoreportage...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Don't Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working together, send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can!